KèF! staat voor Kwiek èn Fit.

Jij èn je hond, samen lekker bewegen op een manier die bij ieder van jullie past!

Als de hond het voor het zeggen had, ging hij Kwiek en Fit door het leven, sámen met zijn baasje! En laten we eerlijk zijn: een goede gezondheid, lekker in je vel zitten, een behoorlijke conditie.. dat willen we allemaal wel.

Vaak ontbreekt het ons aan de tijd en/of aan ‘puf’ om er werk van te maken. We weten altijd wel een excuus te bedenken.

Maar het kan anders! Want jouw hond moet er toch een paar keer per dag uit. Dus waarom zou je die wandelingen… of nou laten we het rustig aan doen…waarom zou je niet één wandeling in het teken zetten van lekker Kwiek èn Fit?

Samen met je hond bewegen. Met leuke oefeningen die je samen doet werk je vrijwel ongemerkt aan je conditie, maar overduidelijk aan de relatie met je hond!

Samen Kwiek en Fit worden: Dat is Hond zegt KèF!

Hond zegt KèF! bestaat uit fitwandelingen, actieve trainingen, fitnessoefeningen waarbij het baas-hond contact centraal staat. Oefeningen voor de hond worden geïntegreerd in de oefeningen voor de baas!

Belangrijk: Geheel volgens de visie van Actief met InZicht is elke actie MAATWERK!

Je beweegt op je eigen inspanningsniveau en jouw hond ook. Met en zonder goede conditie is Hond zegt KèF! een feest voor jou en je hond!

Uiteraard lopen InZicht in hondengedrag, InZicht in eigen gedrag èn de samenwerking tussen baas en hond als een rode draad door de activiteiten van Hond zegt KèF!